Warning: is_writable(): open_basedir restriction in effect. File(/var/log/php5/php5.log) is not within the allowed path(s): (/home/bamako/) in /home/bamako/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 199 UniversiTeam » Eti vonalban

Furcsa aktivitást érzékeltünk az utóbbi napokban a srácoknál. Két nap alatt már másodszor jelentkeztek be a Corvinus Rádiónál. :-)

Most Eti számolt be a pihenőnap utáni összekötő szakasz történéseiről. Az beszélgetés meghallgatható ITT.

Kiegészítésként még annyit, hogy a legutóbbi pozícióadatok alapján a csapat elérte az esti tábort. Ma a Kisalföldnek kell bejelentkezniük, úgyhogy engem valószínűleg nem hívnak. De majd meglátjuk milyen kedvük lesz. A mai tábor egyébként már Maliban van, ahol egy teljesen más világ fogadja a versenyzőket. A nomád arabok helyett itt már nagy családi közösségekben élő zárt afrikai falvakkal talákoznak. 

Holnap, a verseny utolsó előtti napján egy 346 kilométeres szakasz vár a csapatokra, ahol az útvonal megtervezéséhez csak három falunevet kapnak meg, úgyhogy a GPS-t elfelejthetik. A tájékozódásban a helyi lakosokra kell támaszkodni. Ez is elősegíti, hogy kicsit jobban megismerjék a helyieket. Az esti szállásuk a Karadje nevű falu iskolájában lesz. A vendéglátást a csapatok füzetekkel, írószerekkel és más tanszerekkel viszonozzák.