Warning: is_writable(): open_basedir restriction in effect. File(/var/log/php5/php5.log) is not within the allowed path(s): (/home/bamako/) in /home/bamako/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 199 UniversiTeam » Újabb képek

A mai telefonbeszélgetés helyett emailt kaptunk a srácoktól. Nem eresztették bő lére a beszámolót, viszont küldtek új képeket.

A lényeg, hogy a mai napot Nouakchottban, Mauritánia fővárosában töltötték. Pihennek, mosnak, készülnek a Maliban teljesítendő szakaszokra. És remélem vesznek nekünk turbánt. :-)

Holnap reggel indulnak tovább Kiffába, és csütörtök reggeltől nyomják megint, mi a csövön kifér, hogy szombat délelőtt célba érhessenek Bamakoban.

Újabb képeket is kaptunk a csapatról, nekem tetszenek. ITT tekinthetők meg.

Este megint rögzített egy beszélgetést velük a Corvinus Rádió, amit holnaptól lehet elérni a honlapunkon.

Egyébként megállapítottuk ma az irodában, hogy büszkék vagyunk a srácokra. Azért nem kis teljesítmény, hogy 22-23 évesen így helyt állnak Afrikában. Ráadásul Krámli Andris még csak 19 éves!!! Persze még nem kiabálunk el semmit, mert még van 4 nap a versenyből, plusz a hazaút, de már az eddigi teljesítményük is szép munka volt. Továbbra is: Jó szerencsét!